Glöginmakuinen sekahedelmäkiisseli
Jouluinen kiisseli syntyy Marli Premium Vaalea glögijuomasta ja kuivatuista sekahedelmistä. Nauti vaikkapa riisipuuron kanssa!
4
Jälkiruuat

Marli Premium vaalea glögijuoma 1L Näytä tuote »
1 | l | Marli Premium Vaaleaa glögijuomaa |
noin 300 | g | kuivattuja sekahedelmiä |
0,5 | dl | sokeria |
2 | dl | vettä |
0,5 | dl | perunajauhoja |
Valmistusohje
Kaada Marli Premium Vaalea glögijuoma kattilaan ja lisää huuhdellut sekahedelmät. Jätä hedelmät pehmenemään noin neljän tunnin ajaksi.
Nosta kattila liedelle ja lisää sokeri. Kuumenna keitos kiehuvaksi, laske lieden lämpötilaa ja jatka keittämistä noin 15 minuutin ajan.
Sekoita kylmään veteen perunajauhot. Nosta kattila liedeltä, kaada perunajauhosuurus keitokseen ohuena nauhana ja samalla sekoittaen. Nosta kattila takaisin liedelle ja kiehauta kiisseli kunnes liemi muuttuu kirkkaaksi.
Jäähdytä sekahedelmäkiisseli ja tarjoa esim. joulupuuron kera.