Punasipulimarmeladi

Punasipulimarmeladi

3-4 kpl punasipulia
1 dl Marli Perinteistä glögitiivistettä (laimentamatonta)
1 dl punaviiniä
1 tl suolaa
0,5 tl mustapippurirouhetta
0,5 dl hillo-marmeladisokeria

Kuori ja viipaloi punasipulit. Mittaa Marli Glögitiiviste, punaviini ja mausteet kattilaan. Kiehauta seos. Lisää joukkoon punasipuliviipaleet ja nosta seos kiehumapisteeseen. Lisää hillomarmeladisokeri ja keitä miedolla lämmöllä 5-10 minuutin ajan. Jäähdytä ja tölkitä glögipunasipulit, säilytä jääkaapissa. Tarjoa joulunajan alkupalapöydässä leikkeleiden, pateiden, sillien tai graavikalan lisäkkeenä.


X

Lähetä resepti ystävälle

Ellet ehdi itse valmistaa ystävällesi Marli Glögi -reseptin mukaan jouluista lahjaa, lähetä tämä resepti hänelle sähköpostiin lämpöisenä joulutervehdyksenä.

300 merkkiä jäljellä.