Punasipulimarmeladi

Punasipulimarmeladi

Punaviiniä, glögiä ja punasipulia... tällä ei voi kuin onnistua. Sopii upeasti alkupalapöytään leikkeleiden, pateiden ja graavikalan seuraksi.

n. 1-2 tölkkiä
Suolaiset & lisukkeet

Marli Glögitiiviste 0,5 L Näytä tuote »

Arvostele resepti!

Kerro meille mielipiteesi tästä reseptistä antamalla tähtiä.

14 arvostelua
Arvostele resepti!

Kerro meille mielipiteesi tästä reseptistä antamalla tähtiä.

14 arvostelua

(n. 1-2 tölkkiä)

3-4 kpl punasipulia
1 dl Marli Perinteinen glögitiivistettä laimentamattomana
1 dl punaviiniä
1 tl suolaa
0,5 tl mustapippurirouhetta
0,5 dl hillo-marmeladisokeria

Valmistusohje

Kuori ja viipaloi punasipulit. Mittaa Marli Glögitiiviste, punaviini ja mausteet kattilaan. Kiehauta seos. Lisää joukkoon punasipuliviipaleet ja nosta seos kiehumapisteeseen. Lisää hillomarmeladisokeri ja keitä miedolla lämmöllä 5-10 minuutin ajan.

Jäähdytä ja tölkitä glögipunasipulit, säilytä jääkaapissa. Tarjoa joulunajan alkupalapöydässä leikkeleiden, pateiden, sillien tai graavikalan lisäkkeenä.

Liittyvät reseptit